Uşak Üniversitesi 2017-2018 Akademik Başarı ve Mezuniyet Töreni 14 Mayıs tarihinde Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşti. Törene Vali Salim Demir, Milletvekilleri Av. Mehmet Altay, Dr. Alim Tunç ile Özkan Yalım, Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan, Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, İl Jandarma Komutanı J. Albay Yalçın Baysal, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, onur konuğu Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Başkanı Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Karahan ile Prof. Dr. Adem Duru, Genel Sekreter Vekili İbrahim Çalış, Uşak Üniversitesi fakülte dekanları, enstitü, yüksekokul, meslek yüksekokulu müdürleri, il müdürleri, akademisyenler, yüksek onur belgesi almayı hak eden 292 öğrenci ve aileleri katıldı.

Törende Meslek YüksekOkulumuz Bilgisayar Programcılığı öğrencilerinden MUHAMMED ASLAN yüksek onur belgesi almıştır.

14 Mayıs 2018