Bursa İli Teknik Gezisi kapsamında yüksekokulumuz öğrencileri katılımıyla, Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ayşenur TARAKCIOĞLU ALTINAY, Yüksekokulumuz Sekreteri Asım ZORA, Yüksekokulumuz öğretim elemanları Öğr. Gör. Özkan KÖSE, Öğr. Gör. Hasan ARMUTLU ve Öğr. Gör. Abidin KEMEÇ refaketinde çeşitli firmalara teknik gezi düzenlenmiştir.

Işıksoy Tekstil firmasına yapılan teknik gezimiz Sn. Mustafa IŞIK Bey'in katılımıyla ve Firmanın AR-GE , ÜR-GE Satınalma ve İK müdürlerinin sunum ve tanıtımları ile gerçekleştirilmiştir.

Işıkser Tekstil firmasına yapılan gezimiz,  Sn. Kemal IŞIK Bey'in iştirakiyle ve İşletme Müdürü Gürkan Beyin sunumuyla gerçekleştirilmiştir.

Gürteks Tekstil firmasınadan Sn. Muhammet TEKİN Bey'in iştirkiyle, üretim planlama sorumlusu Gökhan DALOĞLU ve firma baş ustası Şaban OFLAZ'ın değerli katkılarıyla gerçekleştirillmiştir.

Teknik gezimizin BUTAL (Bursa Tübitak Test ve Analiz Laboratuvarı ) tesisleri bölümünde ise gerekli ders anlatımlarının yanı sıra Karahallı MYO Mezun öğrencilerinin katılımıyla, anılarını ve sektör tecrübelerini yeni öğrencilerimize aktarmaları amacıyla kariyer toplantısı gerçekleştirilmiştir. Bu toplantıya katılan eski mezunlarımız Sayın ALi ARSLAN , Ersin CAN, Nurdan YALINÇ ARSLAN, Vedat KOÇ, Ufuk ÜNAL, Ahmet MURAT ve Hüseyin ARI 'ya  şükranlarımzı sunarız.

04 Aralık 2019