Karahallı ilçesi özgün kültürünü, tarihini ve geçmişten gelen kültür birikimini geleceğe taşımak, ilçemiz kültürünün tanıtımını yapmak, ilçemiz kadınlarını ve genşlerini iş yaşamına kazandırmak amacıyla; Karahallı İlçesi Kaymakamı Ahmet GÜLDEREN, Karahallı İlçesi Belediye Başkanı Ali Topçu, Uşak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyeleri Profesör Doktor Şebnem Ruhsar Temir GÖKÇELİ, Dr. Öğr. Üyesi Salimeh AMANJANI Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem KOÇAK Karahallı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ayşenur Tarakcıoğlu ALTINAY Öğretim görevlileri Hasan ARMUTLU ve Ahmet DEMİR ile Uşak Üniversitesi Karahallı MYO toplantı salonunda proje toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Toplantı sonrasında ilçemizde gezi düzenlenerek, Karahallılı vatandaşların geçmişten günümüze sakladığı, getirdiği kültürel mirası, tekstil dokumaları, el aletleri vb. kültürel miras incelenmiştir.

01 Aralık 2019