03.04.2019 Tarihinde Yüksekokulumuz Büro Yönetimi Bölümünün düzenlediği ve diğer bölüm öğrencilerimizin de katıldığı teknik gezi gerçekleştirilmiştir. Denizli ili Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren EGE MENSUCAT firmasına yapılan teknik gezi kapsamında öğrencilerimize Yüksekokulumuz akademik personeli Öğr. Gör. Özkan KÖSE ve Öğr. Gör. Abdullah AKÇAN refakat etmişlerdir.

Teknik gezi sonrasında Pamukkale Traverterleri ve Karahayıt Termal bölgesine sosyal gezi yapılarak öğrencilerimizin gezisi tamamlanmıştır.

EGE MENSUCAT işletme sahibi Sayın Mustafa YILDIRIM ve İbrahim YILDIRIM beylere öğrencilerimiz için sağladıkları bu imkandan ve katkılarından dolayı ayrıca İlçemiz esnaflarından İşadamı Halil ULUKUŞ ve Ecz. Ahmet GÖK'e gezi sponsoru oldukları için teşekkürlerimizi sunarız.

Denizli - EGE MENSUCAT Teknik Gezi

03 Nisan 2019