UŞAK ÜNİVERSİTESİ Karahallı Meslek Yüksekokulu

Karahallı Meslek Yüksekokulu 1. Bahar Şenlikleri,  Karahallı Kaymakamı Sayın Önder ÇENGEL, Karahallı Belediye Başkanı Sayın Ali TOPÇU, Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat ÖNTUĞ, Ahıska Öğrenci Topluluğu Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Önder DENİZ, Karahallı Meslek Yüksekokulu Müdürü Sibel ÖZAFŞARLIOĞLU SAKALLI, Karahallı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Başak Nur ARASAN, Karahallı İlçe Emniyet Müdürü, Karahallı İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Müftümüz, çok değerli akademisyenler ve öğretmenler, Karahallı Meslek Yüksekokulu Akademik ve İdari personeli ve öğrencilerimizin katılımıyla çoşkuyla gerçekleştirildi.

Ahıska Öğrenci Topluluğu, Türkmen Öğrenci Topluluğu ve Kırgız Öğrenci Topluluğu Yöresel Kıyafetleriyle dans gösterileri gerçekleştirdiler.

Karahallı Meslek Yüksekokulu öğrencileri arasında düzenlenen Voleybol Turnuvasında birinci olan Bilgisayar Programcılığı Bölümü Öğrencilerine ödülleri Karahallı Kaymakamı Önder ÇENGEL tarafından takdim edildi.

Şenliğimizde, İŞKUR yetkilileri tarafından öğrencilere bilgilendirme yapıldı.

Şenliğimiz pilav, lokma, Karahallı Ciğeri dağıtımı ve müzik dinletisiyle devam etti.

Karahallı MYO Yerleşlkesi

11 Mayıs 2017