Üniversitemiz Karahallı Meslek Yüksek Okulu ve Karahallı Kaymakamlığı proje geliştirme ve koordinasyon birimi koordinatörlüğünde, Meslek Yüksek Okulu ev sahipliğinde üniversite tanıtım ve kariyer günü programı düzenlendi.

Programın ilk oturumuna Karahallı Kaymakamı Önder Çengel, Belediye Başkanı Ali Topçu, Sivaslı Adliyesi Cumhuriyet Savcısı Bilal Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Murat Dirican, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Değirmenci, Karahallı Meslek Yüksek Okulu mezunu Sarar Battaniyeleri A.Ş.  Genel Müdürü Uğur Bekar, Rehber Öğretmen Sefa Balcı ile Tapu Memuru Cihat Erda Gümüş katılarak mesleklerine girişteki hazırlık süreçlerini ve mesleki kariyer tecrübelerini öğrenciler ile paylaştılar.

İkinci oturumda ise Karahallı Anadolu Lisesi, Karahallı Veyis Turan Endüstri Meslek Lisesi ve Karahallı Anadolu İmam Hatip Lisesi son sınıf öğrencilerine Üniversitemiz ve Karahallı MYO’nun tanıtımı yapılarak ve yerleşke gezdirildi.

Programın sonunda Karahallı MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Sibel Özafşarlıoğlu Sakallı üniversitemiz adına konuklara plaket verdi.

Karahallı MYO Konferans Salonu

07 Mayıs 2018