Uşak Üniversitesi Karahallı Meslek Yüksekokulu'nun 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet töreni 10.05.2018 Perşembe  günü Saat: 14.00 da Karahallı İlçe Kültür Merkezinde  yapıldı. Mezuniyet Törenine İlçemiz Kaymakamı Sn. Önder ÇENGEL, Karahallı Belediye Başkanı Sn. Ali TOPÇU, Karahallı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Sibel ÖZAFŞARLIOĞLU SAKALLI, Daire Amirleri, öğretim üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Karahallı Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan öğrenciler için düzenlenen mezuniyet töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Törenin açılış konuşmasını Karahallı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Sibel ÖZAFŞARLIOĞLU SAKALLI yaptı.

İlçemiz Kaymakamı Sn. Önder ÇENGEL ,Karahallı Belediye Başkanı Sn. Ali TOPÇU ve öğrencilerimizi temsilen  Lojistik Bölümü Öğrencilerimizden Tuğba COŞKUN’un konuşmalarının ardından, dereceye giren öğrencilere protokol ve Bölüm Başkanlarımız tarafından diplomaları takdim edildi.

Daha sonra müzik dinletisi ile birlikte  öğrencilerin havaya kep atmalarının  ardından, lokma ikramıyla  tören programımız sona ermiştir..

Karahallı Meslak Yüksekokulu 2017/2018 Öğretim Yılı Mezunları Klibi için buraya tıklayınız.

Karahallı Belediyesi Kültür Merkezi

10 Mayıs 2018