2020-20210 Güz Yarıyılı Bütünleme Sınav Takvimi

Tüm bölümler için güncellenen BÜTÜNLEME sınav takvimine BURADAN ulaşabilirsiniz.

Tüm derslere ait sınavlar udks.usak.edu.tr sistemi üzerinden her ders için ayrı ayrı girilerek yapılacaktır. İlgili duyuruya BURADAN ulaşabilirsiniz. Lüften duyuruyu detaylıca okuyunuz.

ORTAK ZORUNLU derslerin sınavları da udks.usak.edu.tr sistemi üzerinden yapılacaktır. İlgili duyuru için TIKLAYINIZ.

Classroom üzerinden sınav Ortak Zorunlu Ders Sınavı yapılmayacaktır!

Ortak Zorunlu Dersler 2020-2021 güz dönemi bütünleme sınavları 17/02/2021 tarihinde udks.usak.edu.tr sitesi üzerinden, kendinize ait sanal sınıflarda, farklı gruplar ve oturumlarda gerçekleştirilecektir.* Sınava erişimde sıkıntı yaşamamak için resmi olarak almakta olduğunuz ortak zorunlu dersinize UDKS üzerinden kayıt yapıp yapmadığınızı mutlaka kontrol ediniz.

Sanal sınıf bazlı sınav takvimi aşağıdaki tabloda bilgilerinize sunulmuştur. Hangi grup ile saat kaçta sınava gireceğinizi mutlaka not ediniz. Sanal sınıf numaralarınızı ders programınızdan öğrenebilirsiniz.

Sınav sisteminin kullanımı ile ilgili detaylı bilgiye: https://uzem.usak.edu.tr/menu/7244 adresinden ulaşabilirsiniz.

Tüm ortak zorunlu ders alan öğrencilerimize duyurulur.

10 Şubat 2021