2020-20210 Güz Yarıyılı Final Sınav Takvimi GÜNCELLENMİŞTİR.

Ortak derslerin dışında kalan tüm derslere ait sınavlar udks.usak.edu.tr sistemi üzerinden her ders için ayrı ayrı girilerek yapılacaktır. İlgili duyuruya BURADAN ulaşabilirsiniz. Lüften duyuruyu detaylıca okuyunuz.

Sadece ORTAK ZORUNLU derslerin sınavları CLASSROOM sistemi üzerinden yapılacaktır.

Tüm bölümler için güncellenen final sınav takvimine BURADAN ulaşabilirsiniz.

Not : Ortak zorunlu derslerin final sınavlarında her ders için 30'ar dakika süre tanınacaktır, sınav saati sınava girip 30 dakikalık süre boyunca soru çözebilirsiniz. Bu süre içerisinde sınava yalnızca 1 kez girilip çıkılabilir. Herhangi bir teknik problem yaşayan öğrenciler (elektrik kesintisi, internet kopması vb.) için dersin TELAFİ SINAVI YAPILMAYACAKTIR. Bu derslerin final sınavlarına katılamayan öğrenciler BÜTÜNLEME SINAVLARIna gireceklerdir. Ortak zorunlu ders sınavlarının giriş saatleri vaşağıdaki gibidir.

TELAFİ SINAVI YAPILMAYACAKTIR

27 OCAK 2021                       Sınav Saatleri