Tüm Öğrencilerimizin Dikkatine

1   -    Kamu kurumlarında alınan önlem kapsamında birimlerimizdeki personel sayısı azaltılmıştır. Öğrencilerimiz, ihtiyaç duyabilecekleri öğrenci belgelerini ve mezunlarımız da yükseköğretim mezuniyet belgelerini e-Devlet üzerinden alarak işlemlerini gerçekleştirebilmektedir.

2 - 30.03.2020 tarihinde başlayacağımız Uzaktan Eğitim Dersleri ile tekrar buluşuyoruz. Uzaktan Eğitim sisteminde kayıtlı olan [öğrencinumarası]@ogr.usak.edu.tr adresli maillerinize, akademisyenlerimiz tarafından Google Classroom sistemi aracılığıyla e-posta gönderilebilmektedir.

Siz değerli öğrencilerimiz ve akademisyenlerimizin, iletişim konusunda bir sorun yaşamamaları adına @usak.edu.tr uzantılı kurumsal maillerinizi takip etmeniz önemle duyurulur.

26 Mart 2020